Skip Navigation Links
artikel
 
Seizoen O.N.I. bijna voorbij!
wo 30-08-2017
De loonwerkers rijden weer af en aan, de dagen worden korter, de zon laat zich minder zien en overal wordt het steeds natter. Dit zijn alle tekenen dat het seizoen van O.N.I. weer ten einde loopt.

De regels van de oude voetbalclub zijn kort en simpel: niet te serieus, een pilske op z'n tijd, veul schik hebben en t moet goei weer zien! Dit betekent dan ook dat er nog enkele keren getraind zal worden en het seizoen met een ouderwets gezellige BBQ afgesloten zal worden. 

Een korte samenvatting van het seizoen 2017:
-Nieuwe hoofdsponsor;
-Nieuwe vangnetten;
-Historisch ruime overwinning op F.B.M.'68;
-50% van de wedstrijden gewonnen.

Tevens zijn er weer enorme stappen gezet bij de voetbalvereniging zelf. Het veld is opgeknapt, de lijnen zijn wederom strak getrokken en ook de vangnetten zijn bijgewerkt. Neel de Haas heeft zijn hart en ziel gestoken in het opknappen van het veld. Via de dorpsraad en de gemeente Boxmeer heeft O.N.I. de beschikking gekregen over nieuwe vangnetten; via deze weg willen we hen dan ook hartelijk danken! De nieuwe vangnetten hebben al menig bal tegengehouden en de nieuwe lijnen hebben een enorme besparing gegeven op de kosten van kalk. Voorzitter Stevens gaf als toelichting: "als klein clubje moet je goed samenwerken met de overheid en dorpsgenoten om alles draaiende te houden. De dorpsraad staat gelukkig altijd voor ons klaar en biedt een luisterend oor, zij hebben dan ook echt hun mannetje gestaan en ervoor gezorgd dat die vangnetten er binnen no-time waren. Ook Neel de Haas heeft ons dit jaar ontzettend geholpen, we belden hem op zaterdagmorgen en nog geen 5 minuten later was hij al druk in de weer. Geweldig!"

Ook zijn er weer veel nieuwe Vortumse mannen toegetreden tot de selectie. Iets wat noodzakelijk was voor het voortbestaan van de club. De clubleiding is dan ook erg tevreden met deze positieve ontwikkeling, die tevens bijdraagt aan de saamhorigheid en leefbaarheid van het dorp. Echter, is er altijd ruimte voor meer mannen en vrouwen binnen de selectie. Een vol programma dat elk jaar vraagt veel van de spelers, geinteresseerden kunnen dan ook altijd aansluiten. N. van Mullekom namens hoofdsponsor Bedrijvencomplex Van Mullekom: "prachtig dit! Toen we benaderd werden om hoofdsponsor te worden van de lokale voetbalclub zeiden we gelijk ja. Samen met Daan Broeder van SCO Diensten hebben we een mooi tenue voor het team ontworpen. Mooi dat deze groep een dergelijke initiatief draaiende houdt en zo plezier biedt voor iedereen in het dorp. Als je 50% van de wedstrijden weet te winnen ben je zeker gène slechte. Ook vind ik het mooi om te zien dat dit jaar weer 5 of 6 jonge gasten het team een positieve impuls hebben gegeven. Hopelijk blijft deze groep nog jaren doorgaan, onze steun hebben ze in ieder geval!

Wanneer de zon weer straalt zal er een laatste vergadering gehouden worden, met aansluitend een BBQ en een koud pilske. De organisatie wil haar spelers, hoofdsponsor, SCO diensten, dorpsraad, Neel de Haas, trouwe supporters, tegenstanders en alle dorpsgenoten bedanken voor wederom een geweldig seizoen. Hopende deze lijn volgend jaar door te kunnen zetten.

Heeft u nog interesse om een keer mee te trainen of wat meer vragen over O.N.I. zelf? Interesse in een sponsordeal met de voetbalclub? Neem dan gerust contact op met de voorzitter Guido Stevens 06 555 272 83
Wilt u gewoon eens verstandig praten over voetbal? Bel dan vooral niet.

 

 

Archief van nieuws
 
september 2018
augustus 2018
juli 2018
juni 2018
mei 2018
april 2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS