Skip Navigation Links
artikel
 
Chris Ermens wint PPPPPP
do 15-11-2018
 Cris Ermers winnaar PPPPPP, Jan Brienen Prins

(van onze verslaggever)
Plekkersriek. In een volgepakt KNILLUS is Cris Ermers winnaar geworden van de PPPPPP Poule.
Echter, hij kon de hoge verwachtingen niet waarmaken en het was uiteindelijk Jan Brienen, alias de bouwpastoor, die als prins te voorschijn kwam.
Vanaf afgelopen donderdag was al duidelijk dat de strijd voor de winst in de PPPPPP er één zou worden tussen Cris Ermers en Erik Deenen.
Erik Deenen, begon zwaar favoriet aan de avond, hield lang stand, maar moest uiteindelijk Cris Ermers voor zich laten gaan.
Even leek een oude rot nog roet in het eten te gooien.
Harald van Gaal kwam nog hard opzetten, maar bleef op 12 stemmen steken,  een 7e plek, vrij teleurstellend, al zal hij daar zelf anders over denken.
De plek om P3 bleef ook nog lang spannend.
Koos van Bree en Jan Brienen streden tot het bittere eind, maar uiteindelijk was het Koos die aan het langste eind trok.
Een Bittere pil voor Jan, die zich aan het eind van de avond toch Prins van de Plekkers mocht noemen.
Een mooie troostprijs.
Komende (vanavond) donderdagavond vanaf 22.00 uur is de prijsuitreiking in Café KNILLUS.
Prins Jan V, Prinses Jolanda en Adje John zullen dan hen eerst officiële daad gaan verrichten.
17 keer werd er op Prins Jan V gestemd, door 12 personen.
Zij zullen de pot gaan verdelen die uiteindelijk op 289 Euro bleef steken.
Alweer een record.
Iedereen is van harte welkom vanaf 22.00 uur in Café KNILLUS.
Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.


Aangezien het nog al veel prinsen waren hier de Top 10
Cris Ermers                 44
Erik Deenen                42
Koos van Bree             20
Jan Brienen                17
Blanke van Boukoel     16
Jochem van de Groes  16
Harald van Gaal          12
John Ebben                 10
Guido Stevens             10
Tom Jansen                 8
Peter van Raaij            8
 
 

 

Archief van nieuws
 
december 2018
november 2018
oktober 2018
september 2018
augustus 2018
juli 2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS