Navigatiekoppelingen overslaan
artikel
 
KNILLUS&terras weer open!
wo 28-04-2021
Door de versoepelingen van de maatregelen vanwege CORONA per vandaag/28 april 2021, kan er ook in KNILLUS weer een klein beetje meer. Fijn!

Per a.s. zondag is MFA KNILLUS voor het eerst sinds lange tijd weer geopend. Voor de goede orde; alleen het terras is open. Meer mag vooralsnog nog niet.

Ons terras gaat open en daarbij gelden de volgende regels:
  • Bij aankomst handen desinfecteren;
  • Maximaal 2 personen per tafel;
  • Tafels staan > 1 .5 meter uit elkaar (we hebben, i.o. gemeente, ons terras wat kunnen vergroten);
  • VOL=VOL --> er mogen maximaal 50 mensen plaatsnemen op het terras;
  • Open vanaf 12.00 uur;
  • We sluiten om 18.00 uur - om 17.45 uur wordt het laatste drankje ingeschonken; om 18.00 uur MOET iedereen weg zijn;
  • De beheerder vanuit KNILLUS houdt toezicht; we rekenen op ieders positieve medewerking in deze;
  • Mocht iemand zich niet aan de regels houden, dan zal die persoon verzocht worden te vertrekken/het terras te verlaten;
  • Voor de F1-liefhebbers; onze WIFI is gratis, dus op je eigen tablet/telefoon kun je er op het terras in de zon van genieten!

Let op:

- Per 1 mei a.s. verhogen wij onze consumptieprijs naar 1.10 per munt.
- Wij willen iedereen vragen om zoveel als mogelijke contactloos te betalen.

Laten we hopen dat dit een 1e kleine stap op weg naar beter is! Het helpt als iedereen zich aan de regels houdt.
Samen op weg naar beter.

Tot zondag!
Namens bestuur van MFA KNILLUS,
Maarten Ebben


 

 

Archief van nieuws
 
mei 2021
april 2021
maart 2021
februari 2021
januari 2021
december 2020
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS