Navigatiekoppelingen overslaan
artikel
 
St.corneliusviering reserveren vanwege corona
di 08-09-2020
Zoals elk jaar is er dit jaar ook weer een Corneliusviering in MFA Knillus.
Dit jaar wel met de nodige maatregelen i.v.m. het coronaprotocol.
Plaatsen moeten gereserveerd worden voor vrijdag 18 september!
Ook voor de kinderen is reserveren noodzakelijk. 
Dit kan op de volgende manieren:
A. Per telefoon of via een bezoek aan het Parochiehuis.
U kunt telefonisch of persoonlijk tickets bestellen bij het parochiehuis op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.30 tot 12.00 uur, telefoonnummer 0485-573277.
Tijdens deze uren kunt u dan de tickets ophalen in het parochiehuis of we leggen de tickets bij de ingang van MFA Knillus voor u klaar.

B. Via Internet
Ga naar de volgende webpagina: https://eventix.shop/686b9rc
U komt dan op de pagina waarop de vieringen in onze parochie staan vermeld.
2.Kies de viering waar u naar toe wilt en u gaat naar een volgende pagina.
3. U komt dan op de pagina waar u met het + en - teken het aantal kaartjes kunt aangeven. U kunt maximaal 2 kaartjes per keer reserveren. Klik vervolgens op volgende.
4. Vervolgens wordt u gevraagd naar de naam, het emailadres en telefoonnummer van de ontvanger. Klik op ticket 1. Daar kunt u de naam van degene die de kerk bezoekt invullen en de gezondheidsvraag beantwoorden. Dit zelfde doet u eventueel ook voor ticket 2. Als u alle gegevens heeft ingevuld kunt u op volgende klikken.
5. Bij het betaaloverzicht ziet u dan dat de kaartjes niets kosten en kunt u de voorwaarden van het programma accepteren en op plaats order klikken.
6. Op de volgende pagina kunt u desgewenst de kaartjes downloaden, maar ze komen ook in de opgegeven mailbox. De reservering is hiermee agerond.
7. Print de tickets uit en breng deze mee als u naar de viering komt.

Bij aankomst bij MFA Knillus wordt u ontvangen door een vrijwilliger en gevraagd of u coronagerelateerde klachten heeft. Na het scannen van uw ticket wordt u naar uw plaats begeleidt door een vrijwilliger.
Volg alstublieft de aanwijzingen van de vrijwilligers op om besmettingen te voorkomen. Zorg dat u ruim op tijd aanwezig bent zodat alles in goede orde kan verlopen.

Mocht u hier vragen over hebben of heeft u hulp nodig bij het reserveren, neem dan op dinsdag, woensdag of donderdag contact op met het parochiehuis. Het is ook mogelijk om telefonisch misintenties door te geven.
De gegevens van de tickets zullen 1 maand bewaard worden om, indien er ondanks de maatregelingen een melding zou komen dat iemand besmet is, andere bezoekers van deze viering te kunnen berichten.

Natuurlijk hopen wij u weer te ontmoeten. Maar heeft u corona gerelateerde klachten of bent u in contact geweest met iemand met corona, blijf dan vooral thuis!

 

 

Archief van nieuws
 
september 2020
augustus 2020
juli 2020
juni 2020
mei 2020
april 2020
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS