Navigatiekoppelingen overslaan
artikel
 
Ondersteuning voor verenigingen in Boxmeer
wo 24-11-2021
Ondersteuning voor verenigingen in Boxmeer 
 
Verenigingen in de gemeente Boxmeer kunnen verenigingsondersteuner Thomas Peeters Weem inzetten. Hij ondersteunt sportverenigingen bij diverse hulpvragen en bij het verbinden en het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen (sport)verenigingen in de gemeente Boxmeer. Op naar een vitale toekomst.
 
Vanuit eigen kracht
“Alle verenigingen in Boxmeer zorgen voor ontmoeting, energie en plezier. Inwoners van jong tot oud ontmoeten elkaar bij de verenigingen die de gemeente Boxmeer rijk is. Daar zijn we trots op. Maar ik zie dat sportverenigingen onder druk staan en dat mensen zich minder vanzelfsprekend verenigen. De verenigingen kennen veel uitdagingen, maar het biedt ook kansen”, vertelt verenigingsondersteuner Thomas. Met verenigingsondersteuning in de gemeente Boxmeer helpt hij sportverenigingen op weg om ze klaar te maken voor de toekomst.
 
Verenigingen verenigen
Verenigingsondersteuner Thomas is een aanspreekpunt voor hulp- en ondersteuningsvragen. Hij zorgt met sportcafés met thema’s, zoals samenwerking, communicatie en vrijwilligers voor het versterken van onderlinge kennisdeling en samenwerking. Ook zoekt hij samen met verenigingen de samenwerking op met bijvoorbeeld onderwijs, zorg, welzijn en het lokale bedrijfsleven. Dit doet hij samen met andere partners in de gemeente. Daarnaast helpt Thomas verenigingen bij diverse vraagstukken, zoals het realiseren van nieuw aanbod en het beter benutten van accommodaties. Verenigingsondersteuning in de gemeente Boxmeer biedt ook ondersteuning in nieuwe subsidiemogelijkheden, een veilig sportklimaat, een rookvrij sportpark en nog veel meer.
 
Meer weten
Meer weten over verenigingsondersteuning in gemeente Boxmeer? Of wil je nader kennismaken en bespreken wat Thomas voor jullie vereniging kan betekenen? Neem dan gerust contact op via Thomas@negen.nl.

 

Archief van nieuws
 
december 2021
november 2021
oktober 2021
september 2021
augustus 2021
juli 2021
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS