Navigatiekoppelingen overslaan
artikel
 
MFA KNILLUS en CORONA
ma 11-05-2020
Hallo Vortum-Mullem,

In vervolg op onze eerdere berichtgeving rondom Corona&KNILLUS hebben we, n.a.v. de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge namens het kabinet van jl. woensdag, het volgende te melden vanuit het bestuur van KNILLUS; 

KNILLUS blijft de richtlijnen van overheid en RIVM strikt volgen.

Dit betekent dat we:
  • Per 2 juni a.s., dinsdag na de Pinksterdagen, weer beperkt open gaan in KNILLUS; dit zal gelden voor groepen tot max. 30 personen (inclusief beheer) en conform de richtlijnen van RIVM.
  • KROEG KNILLUS is vanaf 5 juni dus ook weer elke vrijdag open. Ook hier geldt maximaal 30 personen en 1 1/2 meter afstand. Via de app zullen we t.z.t. communiceren hoe we dit in gaan vullen qua aanmelden.
  • Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun gedrag conform die richtlijnen. Bij overtreding zullen we die bezoekers sommeren het pand te verlaten.
  • Binnen KNILLUS zullen we de loopstromen aan gaan duiden met vloerstickers en zorgen dat iedereen binnen de 1 ½ meter-economie veilig en verantwoord kan bewegen.
  • Zoals het er nu naar uitziet komt er enige verruiming later in de zomer; we blijven dat strikt volgen en laten de richtlijnen van de overheid daarin leidend zijn voor onze keuzes.
  • De gebruikers/verenigingen van KNILLUS zullen we apart aanvullend informeren over de specifieke eisen t.a.v. Corona zoals die gelden.
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn vanuit de overheid, zullen we dit weer communiceren via deze site. 

Namens bestuur MFA KNILLUS,
Maarten Ebben - Voorzitter

 

Archief van nieuws
 
september 2020
augustus 2020
juli 2020
juni 2020
mei 2020
april 2020
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
 


Rss
 
  Wat is RSS?

Wat is RSS en waarvoor dient het?
RSS is een handige technologie om uw favoriete websites te volgen, zonder dat u steeds naar de website toe hoeft te gaan om te kijken of er nieuws is.

RSS en RSS feeds Om RSS verder uit te leggen maken we hier gebruik van de RSS feeds die Vortum-Mullem.info aanbiedt. Om te weten te komen welke nieuwe informatie zoals nieuws en agenda Vortum-Mullem.info vandaag heeft gebracht kun je naar www.Vortum-Mullem.info gaan en de homepage en onderliggende nieuws en agenda pagina lezen. Voor een compleet overzicht van de laatste nieuws- en agendaberichten van Vortum-Mullem.info kun je gebruik maken van een bijzonder handige toepassing: RSS.

Hoe werkt het?
Vortum-Mullem.info heeft binnen haar website zogenaamde RSS feeds klaarstaan. Dat zijn kleine tekstbestanden die een opmaak hebben die voldoet aan de wereldwijde RSS standaard. Die RSS standaard is te vergelijken met HTML, de 'taal' waarin internetpagina's geschreven worden, maar dan veel simpeler. Elke keer dat een nieuw bericht wordt geplaatst wordt het bijbehorende RSS-bestand, de feed, automatisch voorzien van de laatste informatie. Daardoor laat de RSS-feed altijd de laatste nieuws- en agendaitems zien, zonder dat daar enige vertraging in zit.

Hoe kun je een RSS lezen?
Er zijn twee veelgebruikte manieren om RSS feeds te kunnen lezen: via een website/ browser en via een speciale reader.

Via een website/ webbrowser
De meeste webbrowsers, al dan niet door middel van een speciale plug-in, zijn in staat om rechtstreeks RSS-feeds in te lezen. Browsers die dat zonder meer kunnen, zijn onder andere de laatste versie van Internet Explorer, Opera en Firefox browsers voor Windows en de laatste versie van Safari, de browser voor de Mac, kan het ook. Wie meer wil weten over die mogelijkheden kan het best bij de makers van de browsers kijken hoe dat voor elk product werkt.

Via een RSS-Reader
Als je de RSS-feeds via een apart programma wil lezen, kun je daarvoor kiezen uit vele RSS Readers. Wie nieuwsgroepen leest via een aparte reader kent de voordelen ervan. Voor de leek: een reader kan meerdere RSS feeds verzamelen en groeperen naar keuze van de gebruiker. Daardoor kun je via één programma zowel de rss feeds van Vortum-Mullem.info alsook die van bijvoorbeeld de NOS, BBC en CNN lezen.Ze bestaan voor alle platformen en in vele soorten en maten. Uiteenlopend van hobbywerk tot zeer professioneel.

Meer weten over RSS?
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS